2022-03-07 07:46:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ügyelj jobban arra, mikor, kinek és mit mondasz

Napi horoszkóp március 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint sokat vívódsz, egyre erősebben érlelődik fejedben a gondolat: változtatni kell. De hogy merre indulj a munka kusza ösvényén, még nem döntötted el. Nehéz is, hiszen egyelőre csak azt tudod, mit nem akarsz. Hogy mit szeretnél, azt még nem tudtad megfogalmazni. Mostanság új válaszok fogalmazódnak meg benned.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szomjazod a sikert, de nincs elég bátorságod ahhoz, hogy kockáztass. Pedig az esélyeid nem is olyan rosszak. Munkahelyi versengés esetén ne a megérzéseidre hagyatkozz, inkább alaposan tanulmányozd a körülményeket és a lehetőségeket, akkor nem ér csalódás.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A tavasz előszelét már lelkiekben is érzed. Örülsz a jó időnek, örülsz, ha megdicsérik a ruhádat, de még jobban annak, hogy a főnököd felfigyel a munkádra. Ez ugyanis egy új, minden eddiginél jobb megbízatással, egy kicsit több fizetéssel is jár. Csak így tovább!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma legyél óvatos! Elég egy rosszkor tett megjegyzés, máris hátat fordítanak még azok a kollégáid is, akik eddig szívesen támogattak. Ügyelj jobban arra, mikor, kinek és mit mondasz, ha nem akarsz nagyobb bajt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Energiád kimeríthetetlen, és a párkapcsolatodra is kedvezően hat ez a nagy zsongás. Ha szingli vagy, akkor egyre gyakrabban beszélgetsz az egyik kollégával, és már nemcsak munkáról esik szó, ha „véletlenül” sikerül összefutnotok.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyeden most jóval több sikert könyvelhetsz el magadnak, mint azt remélted. Gyorsan haladsz a célod felé, mert több bolygó is a kezedre játszik, általuk rendkívüli teljesítményre leszel képes. Ha szükséges, tökéletesítsd a nyelvtudásodat, hogy még magabiztosabb lehess.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki, akivel nap mint nap találkozol, olyan ajánlattal áll elő, ami alaposan meglep. Ha belemész a játékba, izgalmas lesz majd a napod, de vigyázz, egy gyilkos tekintet is romboló lehet… Biztos, hogy megbízol az illetőben?


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Elég jól haladsz a terveiddel, de ehhez meg kell tanulnod az „én akarom” helyett a „mi együtt szeretnénk” elve szerint élni a párkapcsolatban... Ma nagy lépést tehetsz ennek irányába.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha még egyedül élsz, mielőbb szeretnéd megtalálni az igazit. A választásnál nem csak az érzelmek, hanem az észérvek is segítenek, hogy ne tévedj. Az biztos, hogy most senki nem tud ellenállni neked.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó kapcsolataid révén kedvezően alakulhat a karriered, ami a környezetednek kínos feladat, azt te pillanatok alatt megoldod. Ha azonban úgy véled, híresen jó memóriád már nem a régi, itt az idő, hogy változtass. Az időbeosztás optimalizálása is kevés. Aludj többet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sorsfordulatot hozhat a Vízöntő jegyűek életébe a mai nap. Végre komoly elhatározásra jutsz a sorsodat illetően: már nem hagyod, hogy az események puszta sodra vigyen, kezedbe veszed a dolgaidat. Erre most már a társad is felfigyel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mostanában ízig-vérig közösségi ember vagy, aki mindig másokért harcol. De ma rájössz, vannak dolgok, amikért nem érdemes küzdeni. Valakinek könnyelmű ígéretet teszel, vagy olyan feladatot vállalsz, ami már nincs ínyedre. Szerencsére, a dolog nem vészes.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: